Now Reading
Papirnata jaja za uskrsno drvce

Papirnata jaja za uskrsno drvce

Ovog puta neću puno pisati. Samo ću vam reći da za uskrsne dekoracije ne treba veliko vrijeme niti veliki materijal. Uskrs je puno skromniji blagdan od primjerice Božića iako predstavlja puno značajniji događaj u Isusovom životu. Takvi su i moji tutorijali. Nisam uopće imala poriv raditi nešto glamurozno. Privukle su me jednostavne inspiracije. Slike ovog tutoriala govore sve. U ovom tutorijalu najvažnije je naći papir s lijepim uskrsnim uzorkom.

P.s. Moja mala ljepotica, Nika Ena danas ima 9 mjeseci. ❤ ❤ ❤ Dok pišem post, a ona mirno spava u svom krevetiću, moram se puuuno suzdržavati da je ne probudim i jako, jako zagrlim.

Potreban materijal: tvrđi papir (Muller), škare, ljepilo, jaje šablona, ukrasna traka, debela knjiga (moj odabir pao je na Havaje – destinaciju na popisu “Posjetiti” kad Nika Ena poraste 🙂 ), bušilica za papir.

fantea-ukrasna-papir-jaja1fantea-ukrasna-papir-jaja2fantea-ukrasna-papir-jaja3fantea-ukrasna-papir-jaja4fantea-ukrasna-papir-jaja5fantea-ukrasna-papir-jaja6afantea-ukrasna-papir-jaja6fantea-ukrasna-papir-jaja6d

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2022 FANTEA. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

Scroll To Top