Kako plesti makrame

Želiš otkriti nekadašnju staru tehniku pletenja čvorova, makrame tehniku u novom ruhu? Nisi jedina. I ja sam to željela prije par godina i nakon proučavanja, mnogih sati pletenja to još uvijek želim, iz dana u dan učim i obogaćuje svoje makrame znanje jer mogućnosti su bezbrojne.

Bez obzira da li znaš od kuda početi, da li si već nešto plela od makramea ili samo želiš usavršiti svoje makrame znanje ja sam ovdje kako bi ti pomogla. Ono što možeš napraviti za početak je:

1. Besplatan Makrame priručnik
Preuzmi Makrame priručnik koji će ti dati odličan uvod u mrakem i informacije kao što su: odabir špage, osnovni makrame čvorovi… Priručnik je stvarno odlično mjesto za početak! Možeš ga zatražiti OVDJE

2. Instagram Fantea 
OVDJE na @fantea_macrame Instagram profilu pronaći ćeš videa kako se pletu osnovni makrame čvorovi i dobiti osnovne informacije o alatima i materijalima koji se koriste u makrameu.

3. Makrame radionice
Makrame radionice najbolje su mjesto gdje ćeš dobiti iz prve ruke sve potrebne informacije, isplesti svoju makrame dekoraciju i ponijeti je kući zajedno s puno makrame znanja. Raspored , cijene, što se tamo događa i kako se prijaviti možeš pronaći OVDJE , a ukoliko ti ne odgovaraju ponuđeni termini tada se možeš prijaviti na Listu za radionice OVDJE

4. Grupne rezervacije
Imaš li grupu prijateljica, poznanica… u svom gradu koja je zainteresirana za privatnu poduku iz makramea? Kontaktiraj me za više detalja o grupnoj rezervaciji. Dolazim u tvoj grad sa svim potrebnim materijalima i održavam makrame radionicu.

5. Uradi sam makrame paketi
Paket Makrame početnik = kupi OVDJE
Ako nemaš priliku otići na makrame radionicu (termine i detalje radionica možeš vidjeti OVDJE) ili si više samozatajan tip koji se želi sam okušati u pletenju makramea ovaj paket će ti to pružiti. Dobiti ćeš materijale: špagu, letvicu, škare, metar s detaljnim pisanim uputama te Makrame vodič za početnike besplatno.
Paket Makrame držač za cvijeće = kupi OVDJE
Bez obzira da li si početnik ili već nešto znaš o makrameu ovaj paket je kao stvoren za tebe jer ćeš bez imalo muke pomoću njega napraviti svoj prvi makrame držač za cvijeće. Sve materijale: špagu, drvene kuglice, drveni kolut, kukicu, metar i škare dobiješ u paketu, kao i video upute koje možeš pogledati preko Instagrama te Makrame vodič za početnike besplatno.

A da bi bili u toku sa svim novostima o makrameu možeš jednostavno se prijavi na Fantea Newsletter ili slijediti Fantea makrame na društvenim mrežama klikom na donje poveznice!

Facebook Fantea makrame
Instagram Fantea makrame

6. Video makrame tutorial
Ovaj sadržaj je nešto što Vam darujem besplatno u nadi da ćete zavoljeti makrame kao što sam i ja.

Naslov

Naslov

lorem

lorem

lorem

lorem

lorem

lorem

lorem

lorem