Bok! Moje ime je Mateja Fanuko i stojim iza branda Fantea. Izrađujem makrame dekoracije u raznim oblicima i učim žene kako kroz makrame mogu pobuditi kretivnost u sebi.

Fantea je moj mali brand i posao koji iz dana u dan raste i razvija se. Ponekad brže, ponekad sporije kao i kod svih umjetnika kreativaca.

Gotove dizajne Fantea makrame dekoracije možete kupiti u Shopu ovdje.  No ja puno pletem i po narudžbi: vi kažete svoje ideje i želje, a ja ih pretočim u stvaran makrame predmet. Neke od njih možete pogledati po Makrame po mjeri ovdje.

Po mjeri pletem sve vrste makrame dekoracija za kuću i dom: od zavjesa do zidnih dekoracija, makrame pregrada, stolnjaka, prekrivača za krevet, jastučnica… Detaljno dogovorimo mjere, vrstu špage i boju. Napravim skicu koji klijent potvrdi i zatim krećem plesti dio po dio. Svaki korak vidi i klijent, ukoliko to želi.

Prije nego sam plela makrame bavila sam se s raznim kreativnim vještinama: crtala sam, šivala i plela nakit prstima. Jedno ljeto otvorilo se više slobodnog vremena u mom životu i igrom slučaja ugledala sam video na Instagramu te sam slijedeći korake napravila svoj prvi makrame na drvenoj vješalici za odjeću. I oduševila se! To je bila doslovce ljubav na prvi pogled!

 

Veliko veselje mi predstavljaju i makrame radionice jer od kada podučavam makrame, vidjela sam prednosti koje je ova vještina donijela ženama: samopouzdanje, kreativnost, identitet, svrhu, radost i pomogao im je kod mentalnog zdravlja.

Volim podučavati pletenju makramea jer on je zaista divan za dušu i tijelo!

Stoga ovdje na fanteadiy.com možete pronaći i:
– u
radi sam makrame pakete i savjete gdje vas učim kako plesti makrame …više
– makrame radionice …više gdje možete plesti uživo sa mnom.

Više fotografija radova, fotografija s radionica i iz mog privatnog života možete vidjeti na mojim profilima na društvenom mrežama:
Facebook: @fanteamacrame 
Instagram: @fantea_macrame

Želite li pak znati još više? Na raspolaganju sam vam putem e-maila: fanteaa(at)gmail.com ili telefona +385 98 932 7701. Biti će mi drago čuti se s vama!

Vaša Mateja

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu