O meni

Moje ime je Mateja Fanuko i stojim iza branda Fantea. Izrađujem makrame dekoracije u raznim oblicima: zidne dekoracije, držači za cvijeće, makrame listove, zavjese, nadstolnjake, duge, košare, nakit, pozadine za fotografiranje i foto propse…. Već dugo godina pletem i vrlo sam vješta u tome. Moji se makramei nalaze u mnogim domovima diljem svijeta. Fantea je moj mali brand i posao koji se iz dana u dan raste i razvija se zahvaljujući vama.

Gotove Fantea makrame možete kupiti u Shopu ovdje. Puno pletem i po narudžbi. Vi kažete svoje ideje i želje, a ja ih pretočim u stvaran makrame predmet. Neke od njih možete pogledati u kategoriji U Vašim domovima.

Veliko veselje mi predstavljaju i makrame radionice. Jako volim podučavati pletenju makramea jer on je zaista divan i prekrasan za dušu i tijelo. Stoga ćete na fanteadiy.com uz makrame koje radim pronaći i:
– u
radi sam makrame pakete i savjete gdje vas učim kako plesti makrame …više
– makrame radionice.
Aktualne termine za plesti uživo sa mnom pogledajte na Fantea makrame radionicama (…više).

Više fotografija radova i iz mog privatnog života možete potražiti na mojim profilima na društvenom mrežama:

Facebook: @fanteamacrame 
Instagram: @fantea_macrame

Želite li pak znati još više? Na raspolaganju sam vam putem e-maila: fanteaa(at)gmail.com ili telefona +385 98 932 7701. Biti će mi drago čuti se s vama!

Mateja