Kuglice, kuglice, kuglice

I ovaj Božić radila sam božićne ukrase. Ove godine prevladale su kuglice. Jedan dio kuglica sam radila još prošli tjedan, a jedan dio dovršavala danas. Ovako je to izgledalo.

Potreban materijal: stiroporne kuglice, plastične kuglice, pom-poni, srebrni sprej, kist, štapići za ražnjiće ili slično, pištolj&vruće ljepilo/univerzalno ljepilo, ukrasne trakice/perje/razno, pereci 🙂

Prvo sam stiroporne kuglice pobojala srebrnim sprejem i ostavila pola sata da se osuše. Za to vrijeme možete smisliti kakve kuglice želite. Meni su se pod rukom našli pereci (grickanje mi je u zadnje vrijeme prešlo u naviku) pa je tako prva kuglica napravljena od pereca. Perece sam zalijepila vrućim ljepilom na kuglicu.

fantea-xmasdecor2013_1fantea-xmasdecor2013_2fantea-xmasdecor2013_5

Zatim sam na stiroporne kuglice lijepila pon-pone, na plastiče crvene kuglice bijela pera, a staklene punila malim stiropornim kuglicama i pon-ponima.  fantea-xmasdecor2013_7fantea-xmasdecor2013_9Ukrasne trakice, koje će vam služiti kako bi kuglice objesili na bor, pričvrstite na način da ih zalijepite pištolj ljepilom ili samo pribadačom utisnete u stiropornu kuglicu. I rezultat je ovakav!

fantea-xmasdecor2013_8 Želim vam sretan i veseo Božić! xo, xo Fantea

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2022 FANTEA. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

Scroll To Top