Blog

Home » Zidna dekoracija

Zidna dekoracija

kol 7, 2014 | Blog, DIY: Dom i dekoracije

Stiže jedan post iz arhive koji nisam stigla objaviti prije. Gledala sam i gledala zidne dekoracije po blogovima i časopisima i dugo vremena smišljala šta staviti na zid i kako ukrasiti zid iznad kreveta. Pošto je krevet u mojoj spavaćoj sobi metalan i crne boje tako sam se brzo odlučila da će i zidna dekoracija biti crno-bijela. Sasvim slučajno u JYSK-u sam naišla na -50% sniženje crnih okvira za slike. Nisam se uopće dvoumila i kupila sam ih 10-tak (da se nađe 🙂 ). Zatim sam surfala i surfala u potrazi za zidnom naljepnicom koju sam na kraju pronašla u Bauhausu. Zid i soba su izgledali ovako prije:

fantea-zidna-dekoracija1

A kako izgledaju sada pogledajte u nastavku.

Potreban materijal: čavlići, čekić, okviri za slike, naljepnica  za zid.

fantea-zidna-dekoracija4fantea-zidna-dekoracija3Prvo što trebate napraviti je dobro odmjeriti gdje ćete zalijepiti naljepnicu i pozionirati slike. Srećom naljepnica za zid se može nekoliko puta zalijepiti i odlijepiti, ako pogriješite. Zatim se bacati na ljepljenje naljepnice i zabijanje čavlića.

fantea-zidna-dekoracija2fantea-zidna-dekoracija4aNakon uređenja zid i soba izgledaju ovako (jedan okvir je bez slike – čeka Niku, to je mjesto za njenu sliku):

fantea-zidna-dekoracija6fantea-zidna-dekoracija5

 

Mateja

You may also like…

Fritule

Fritule

U pokladno vrijeme popularne su krafne no kod nas se češće rade fritule iz jednog jednostavnog razloga, a taj je što...

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu