Now Reading
Noćni ormarić

Noćni ormarić

Stiže moj prvi post u kategoriji Dom&Dekoracije! U petak 13., točnije 13.12.2013. preselili smo u novi stan na Kajzerici. Do sada smo opremili stan s većinom velikog namještaja i sada polako dolazi na red manji. Prvo što smo odlučili napraviti, moj dečko i ja, su noćni ormarići. Jedne večeri, kada smo bili u Lesnini uočili smo drvene kutije. Odmah sam ih vidjela pokraj kreveta kao noćne ormariće. Kupili smo ih. U Bauhausu smo nabavili ostali materijal. Ovaj uradi sam ne samo da je vrlo jednostavan već je i jeftin. Ormarić je imao cijenu 80,00 kn, boja 40,00 kn, a ostaka materijala smo imali kod kuće.

Potreban materijal: drvena kutija, drvena polica (iskoristili smo ostatke polica od špajze), nosači za police (mali, metalni čončeki – ja ih tako zovem :), ne pitajte od kuda mi taj izraz jer ne znam, ako netko zna javite u komentare), boja za drvno žuta, kistovi, kliješta, bušilica (standardi alat bez kojeg se malo šta može napraviti).

fantea-nocni-ormaric1Prvo smo izbušili rupe za police, na visinu po želji.

fantea-nocni-ormaric2Zatim smo kutije i police pobojali jednim premazom boje (dobro je paziti da se boja ne cijedi po drvu već da je lijepo razmazana = da je drvo upije) i ostavili da se suši par sati te prebojali ponovno.

fantea-nocni-ormaric4afantea-nocni-ormaric3 Na kraju smo na dno zalijepili filc, kako bi se ormarić lakše pomicao po parketu. Na dno ormarića možete montirati i kotače ili nogare, po želji. Konačan rezultat je bio ovakav. fantea-nocni-ormaric6a

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2022 FANTEA. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

Scroll To Top