Now Reading
Dino vješalica

Dino vješalica

Jedan mali imenjak, Matej, veliki je zaljubljenik u dinosaure. Ovo proljeće smo učili mnoge stvari raditi sami, a učenje je lakše ako je štivo zanimljivo. Zar ne? Tako smo stavljanje jakne na vješalicu lako svladali i više nam to nije dosadno raditi čim se na vješalici našao Dino. A kako se on tamo našao slijedi u današnjem postu iz arhive. Nadam se da će vam se svidjeti.

Inspiraciju za Dino vješalicu potražila sam na internetu. Eko igračke jedine imaju vješalice na dinosaure u Hrvatskoj, barem na webu. Ostale inspiracije su iz inozemstva.

fantea-dinoinspiracijaPotreban materijal: mali gumeni dinosaur, vješalica, nož (izuzetno oštar i čvrst), instant ljepilo.

fantea-dino-vjesalica1Dinosaura prerežemo na pola što je ravnije moguće. Zatim na prerezanu plohu stavimo ljepilo i pričvrstimo ga na vješalicu. Voila!

fantea-dino-vjesalica2fantea-dino-vjesalica3Pustite mašti na volju i na vješalice u dječjem ormaru zalijepite razne likove i oblike. Neka ormar bude veselo mjesto iz crtića ili dječje mašte gdje će djeca rado spremati svoje stvari.

fantea-dino-vjesalica4

© 2022 FANTEA. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

Scroll To Top