Now Reading
Adventski vijenac 2013

Adventski vijenac 2013

Već sam prije par tjedana u Hobby Art Chemacu kupila umjetni vijenac s pozicijama za svijeće i jako se veselila izradi adventskog vijenca. Ovaj vijenac me posebno razveselio jer sam ga radila s dragom osobom, svojim dečkom (da, da moj dečko je jedan od onih koji želi i hoće uključiti se u ovakve zajedničke uradi sam projekte). Da ste me prije godinu dana pitali da li je to moguće rekla bi: “Ma koji muški bi to radio?!”. A onda se ispostavilo da moj muški bi. 🙂 Vijenac nije bilo teško napraviti.

Potreban materijal: vijenac, kuglice, umjetne zvijezde, snijeg u spreju, svijeće, ostali ukrasi.

fantea-advent2013-vijenac1fantea-advent2013-vijenac5

Prvo sam vijenac posula snijegom, a zatim sam uz pomoć pištolj vrućeg ljepila zalijepila latice od umjetne zvijezde i kuglice na vijenac. Ove umjetne zvijezde su prijašnjih godina krasile kut mog dnevnog boravka ili bor, a ovog su Božića završile na adventskom vijencu. Dečko je bio zadužen za odvajanje latica i komentiranje. 🙂 Na kraju sam odlučila nadodati par bijelih grančica i dvije veće kuglice te sam na par bijelih latica zalijepila zelena cirkon srčeka. Blago ljubičaste svijeće odlično su se uklopile u ovaj adventski vijenac. I tako je vijenac bio gotov u svega 10-tak minuta točnije danas, u pet sati popodne (zadnji čas no opet na vrijeme). Jedva čekam prenijeti ga u novi stan gdje se uskoro selim (kao i skoro sve moje stvari koje se nalaze u garaži). Želim vam ugodno adventsko vrijeme. Nemojte žuriti, osvrnite se oko sebe, osjetite čaroliju Božića koja dolazi, provedite puuuuno vremena s vama dragim osobama i nemojte biti tužni ako vam nešto promakne ili ako si nešto ne možete priuštiti jer ljubav koju možete pružiti ili dobiti nema cijenu. xo, xo Fantea

fantea-advent2013-vijenac4fantea-advent2013-vijenac7fantea-advent2013-vijenac6 P.s. Vjerovali ili ne ove fotke su slikane mobitelom na haubi Fieste, podu ili stolu.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2022 FANTEA. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

Scroll To Top