Blog

Home » Adventski vijenac 2014

Adventski vijenac 2014

stu 27, 2014 | Blog, DIY: Dom i dekoracije

I ove godine sam bila sam svoj adventski 🙂 majstor i napravila adventski vijenac. Isti se svidio baki Jasminki i šogorici Tini pa sam napravila i njima. Prošlogodišnji je bio bijelo ljubičasti (ovdje), a ove godine je prevladala klasična adventska boja, crvena.

Sve što trebate kupiti za ovaj uradi sam pothvat je vijenac (30-tak kn, ukrasni ili pravi) i pištolj ljepilo (od 70-300 kn (ovdje, ovdje, ovdje), ako ga već nemate. Bez pištolj ljepila ovaj uradi sam puno je teže napraviti. Njime lijepite ukrase i svijeće na vijenac. Za ukrase uvijek možete koristiti one koje već imate. I vi vjerojatno, kao i ja, svake godine kupite nekoliko novih ukrasa za bor pa ih tako iz godine u godinu imate sve više i više. Ovo je odličan primjer kako ih potrošiti. Uradi sam slijedi. Slike sve govore.

Potreban materijal: ukrasni vijenac (kupiti ga možete u Intersparu, Konzumu i slično), kuglice i ukrasi za bor, pištolj ljepilo (moje je Bosch i možete ga kupiti ovdje).

fantea-adventski-vijenac1

Prozirne kuglice doradila sam na način da sam ih napunila pomponima.
fantea-adventski-vijenac2

Ispod svijeća zalijepila sam papir za pečenje kako bi otopljeni vosak ostao na njemu, a ne po stolu.fantea-adventski-vijenac3

Zatim je uslijedila igra mašte = gdje koji ukras i svijeću staviti. Potom sam ukrase i svijeće zalijepila pištolj ljepilom za vijenac. I DIY je gotov! Ovako su vijenci ispali:

Ovo je Tinin adventski vijenac.
fantea-adventski-vijenac4

fantea-adventski-vijenac4a

Ovo je bakin adventski vijenac.
fantea-adventski-vijenac5

fantea-adventski-vijenac5a

A ovo je moj advenstki vijenac.
fantea-adventski-vijenac6

Mateja

You may also like…

Fritule

Fritule

U pokladno vrijeme popularne su krafne no kod nas se češće rade fritule iz jednog jednostavnog razloga, a taj je što...

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu