Store Policy

PRAVILA PRIVATNOSTI

Sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka (EU 2016/679) Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. koja je stupila na snagu 25. svibnja 2018. ažurirali smo Pravila privatnosti.

Predani smo zaštiti i poštivanju Vaše privatnosti. Preporučujemo da pažljivo proučite ova pravila kako biste razumjeli kako ćemo postupati s Vašim osobnim podacima.

Osobni podaci koje možemo prikupiti od Vas su:
Vaša e-mail adresa. Ovaj podatak nam je potreban kako bismo Vam mogli salti Novosti. Podatak čuvamo dokle god se ne odjavite s primanja Novosti, a nakon čega ga uništavamo, točnije sve dokumente na kojima se nalazi, a isti nismo dužni držati po Zakonu.

Fantea (Voditelj obrane osobnih podataka) prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke potrebne za učinkovito korištenje usluga i proizvoda te kako bi vam pružila ugodno korisničko iskustvo. Prilikom prikupljanja podataka poštujemo Vaše pravo na „smanjenje količine podataka“ tj., prikupljamo samo one osobne podatke koji su nužni u odnosu na svrhu za koju ih prikupljamo. Kad god pristupate web lokaciji automatski se bilježe opći podaci poput vrste preglednika, broja posjeta i prosječnog vremena posjete web-mjestu. Vaši podaci nisu predmet daljnje obrade i ne prosljeđuju se trećim stranama.

Kako upotrebljavamo osobne podatke

  Vaše osobne podatke možemo upotrebljavati:

 • Za slanje Novosti elektroničkim putem
 • Za ispunjavanje Vaših zahtjeva
 • Za pružanje informacija o proizvodima i uslugama koje od nas zatražite
 • Kako bismo osigurali da Vam web sadržaj bude prikazan na najučinkovitiji način.

Podatke dijelimo s trećim stranama samo kada smo dužni otkriti ili podijeliti Vaše osobne podatke kako bismo bili u skladu sa zakonskom obvezom, kao odgovor na pravni postupak ili za zaštitu prava, imovine ili sigurnosti Fantea i naših korisnika ili drugih.

Čuvanje osobnih podataka

Osobne podatke ne čuvamo više nego što je potrebno. Koliko je potrebno ovisit će o okolnostima svakog slučaja uzimajući u obzir svrhu prikupljanja osobnih podataka. Ako želite zatražiti da više ne koristimo vaše osobne podatke ili želite povući određenu privolu molimo kontaktirajte nas na fanteaa@gmail.com ili se jednoatvno odjaviteod primanja Novosti.

Sigurnost osobnih podataka

Sigurnost Vaših osobnih podataka nam je vrlo važna. Pridržavamo se Pravila za zaštitu osobnih podataka koja su u skladu sa zakonskim propisima za zaštitu osobnih podataka. Koristimo stroge postupke i napredne sigurnosne značajke kako bismo spriječili neovlašteni pristup i krađu. Nijedna metoda prijenosa putem Interneta ili različitih načina elektroničke pohrane nije 100% sigurna. Stoga ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost.

Naše web stranice mogu sadržavati veze na web stranice trećih osoba. Ako pratite vezu na bilo koju od tih stranica imajte na umu da te web stranice imaju svoja pravila privatnosti i da ne prihvaćamo nikakvu odgovornost za ta pravila. Savjetujemo Vam da pažljivo pročitate pravila privatnosti na svakoj web lokaciji koju posjećujete.

Koja su Vaša prava

  Vaša prava u vezi s postupanjem s vašim osobnim podacima su:

 • Pravo na pristup osobnim podacima koje čuvamo o Vama
 • Pravo na ispravak netočnih osobnih podataka koji se odnose na Vas
 • Pravo na brisanje („pravo na zaborav“)
 • Pravo prigovora za korištenje Vaših osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga
 • Pravo na ograničenje obrade Vaših osobnih podataka, uključujući automatizirano odlučivanje i profiliranje
 • Pravo na prigovor na obradu osobnih podataka
 • Pravo na prenosivost osobnih podataka

Bilo koje od navedenih prava možete ostvariti tako da nas kontaktirate na fanteaa@gmail.com Po primitku emaila poslat ćemo Vam daljenj potrebne obrasce kako bismo pristupili rješavanju ostvarenja Vašeg prava u vezi s postupanjem s vašim osobnim podacima. Na svaki zahtjev će biti odgovoreno u roku 30 dana od dana primitka Vašeg pismenog zahtjeva.

Izmjene Pravila privatnosti

Sve promjene ovih Pravila privatnosti objavit ćemo na našim web stranicama.

Kolačići (eng. “COOKIES”) i slične tehnologije

Više informacija o kolačićima koje koristimo možete saznati ovdje.