Moje ime je Mateja Fanuko i velika sam zaljubljenica u izradu ukrasa za dom (pogotovo makramea), uradi sam projekte i izradu nakita. Od kuda ta zaljubljenost? Ljudi bi rekli iz karaktera, istraživačkog i vrlo znatiželjnog duha. Tako ćete na fanteadiy.com uz uradi sam vodiče naći i mnoštvo savjeta, prijedloga, inspiracija i pokoji recept. Zašto? Zato jer volim stvarati, fotografirati i živjeti punim plućima na svoj način u kuhinji, u prirodi, na poslu… Koliko god mi to vrijeme dopušta.

Ukrašavanje i stvaranje novog iz starog oduvijek su dio mog svijeta. Oni su me jednog ljetnog dana potaknuli na izradu pletene narukvice koja me pak potaknula na razmišljanje o pisanju bloga. Tako je Fantea priča započela. Što se dalje događalo? To možete pratiti ovdje, na fanteadiy.com , a još više na mom facebook profilu: fanteadiy i instagram profilu: fantea_diy na kojem vas čeka mnoštvo fotkica.

Ako me želite konaktirati na raspolaganju su vam komentari ispod svakog posta ili e-mail fanteaa(at)gmail.com Biti će mi drago čuti vaše ideje i prijedloge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *