Now Reading
Uradi sam za Božić?

Uradi sam za Božić?

Jako volim Advent i predbožićno razdoblje. Volim i kada imam vremena za sve gušte koje ono nosi. Često u večernje sate izdvojim vremena za kreaitvu, no znam uživati u njoj i popodne sa svojom djecom. Zato sam odlučila u ovoj objavi napraviti sažetak meni dragih, mojih, božićnih uradi sam projekata iz prošlih goodina vama za inspiraciju i ako su vam slučajno neki promaknuli 😉 Neka su vam sada ovdje na dohvat ruke.

Krenimo redom. Jedan od najdražim uradi sam božićnih projekta koje svake godine radim, koje sam radila za svoju mamu, svekrvu, brata i njegovu obitelj su svakako adventski vijenci. Ovo je jedan od njih Adventski vijenac

A kakav bi to bio Božić bez da se naprave i neki novi božićni ukrasi za bor. Svake godine, baš svake od kada su klinci u điru mi na bor viješamo i nešto jestivo. Njima za ljubav. Evo super cool ideje što možete napraviti: Jestive kuglice za bor

Kada dođe vrijeme zamatanja poklona ja se posebno razveselim. Znate zašto? Zato jer znam kako budem vesela kada se meni pokloni neki lijepo i pomno zamotani poklon. Pa zašto onda i ja na taj način ne bi tako razveselila druge: Personalizirano zamatanje poklona je uvijek IN! Ovdje stvarno možete pustiti maštu na volju i biti kreativni do maksimuma jer svatko od nas ima nešto što voli (recimo ja Medenjake, njamiii).

See Also

Nadam se da sam vas inspirirala i ponukala da se bacite na posao jer uradi sam u vrijeme poklanjanja pažnje, osmjeha i ljubavi nikada neće zastarjeti, a donijeti će vam veliki gušt i osloboditi kreativca u vama za kojeg možda niste ni znali.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2019 FANTEA. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

Scroll To Top